Crypto Gold

Compania a fost infiintata de trei antreprenori experimentati si a devenit o referinta importanta pe piata de criptovalute.

Echipa de management este alcatuita din:

  • Sascha Senft
  • Michael Bauer
  • Manmohan Lal
CryptoGold Team

Mao Lal este fondatorul  „Deutsches Edelmetallhaus” (Casa de metale pretioase Germana) si este autorul a mai multor publicatii referitoare la criptomonezi si aur. Mao Lal avea pozitie considerabila in armata Germana si este consilier al celui mai inalt general al Ministerului Apararii din Germania.

Compania a fost infiintata in August 2016 in Germania si este inregistrata si in Dubai (din considerente de impozitare favorabila). Capitalul propriu investit pentru a facilita minarea de criptovalute era de 25 milioane $. Prelansarea pe piata a pachetelor a avut loc in Februarie 2017 si oficial s-a extins cu un sistem de MLM marketing din iunie 2017.

De ce este special Crypto Gold pentru investitori?

Domeniul de activitate a Crypto Gold este asa numitul „Mining” minerit de criptovalute : Bitcoin, Ehtereum, Dash, Zcash si face accesibila minarea de criptovalute pentru toate buzunarele, avand pachete incepand de la 50$. Procesul de minare este atat de simplu incat nu necesita cunostinte tehnice despre modul de minare a criptovalutelor, insa este un sistem transparent cu raportari zilnice si operatiuni in timp real. Oferta pachetelor minate este impartita pe un procent de 50% minat pentru utilizator si 50% minat pentru companie, din care aceasta isi acopera costurile de functionare, ofera bonusuri si obtine profit.

Criptomonezile minate sunt colectate in interiorul biroului virtual al utilizatorului si pot fi trimise oricand catre orice portofel de criptomonezi (wallet) fie online, hardware sau offline pentru depozitarea in siguranta a acestora.

Conform datelor,  fermele de minare sunt locate in USA si in China.

In acest video CEO Mao Lal ne arata un fragment despre o locatie: